Kaffemøte hos Jonn og Nina

Kaffemøte hos Jonn og Nina

Publisert av Gisle Christoffer Ørbæk Andersen den 03.09.21. Oppdatert 04.09.21.

Kaffe møtet hos Nina og John

 

Det var invitert til Kaffe og kaker med overnatting i Numedal, nærmere bestemt Svene, hos Nina og John.

Ja, da var vi endelig vaksinert og det helt på tampen for min del. Sjelden har vi sagt så klart fra at vi kom på kaffemøte som denne gangen. Det var ikke tvil, vi lengtet etter folka og ikke minst å komme en tur ut hjemmefra. Vi hørte skrekkhistorier om død og fordervelse og andre bivirkning etter andre sprøyte, men pakket uten å nøle. Skulle jeg dø kunne like så godt være på et BSA møte..........

Jeg pakket min «nye» BSA (1944 M20) inn i bilen som vanlig, men denne gangen var det ikke for å kjøre tur, men skifte fordekk. Dere skjønner den skulle vises på mandagen etter og dekkene som satt på var så harde som en gammel svart bakelitt-telefon fra 50 tallet.

Men det gikk fint, for på lørdagen hev Spitsberg seg med på dekkskifte og vips ble det en prøve-kjøretur på Bjarne som for opp og ned bakken med den gamle krigeren.

På fredagble rommene delt ut i ekte B&B stil. Torgeir og Johanne, Bjørn Spitsberg BSA Rocket 3, Else og Bjarne BSA Spitfire, Thordis og Kolbjørn, oss to, Ola Einbu BSA Lightning og Atle Morsund . Siri Spitsberg hadde reist hjem tidligere på fredagen.

Ertesuppe og det som hører til veltet ut av grytene og gjenforeningen etter siste årsmøte på Utvika var befriende og hyggelig som vanlig.

På Lørdag dukket den ene etter den andre opp på gamle motorsykler og det var så «all right» på stedet så jeg tror det bare var en gjeng damer som tok en biltur til Svene for å se på garn og andre krimskramserier.

Frode Jensen kom på Gold Star, Jonas Jensen på sin Triumph, Trond Båsen og Tverråen på flott Velocette og flott Ariel.

I tillegg dukket Christian Nielsen opp på sin ny ervervede Motoguzzi 1000 hvit og med firkantet lykt.

Gunnar Skaare slang innom, Åge Fredheim hadde låst tråsykkelen hjemme og startet Lightningen sin og til slutt Harald Frogner på Gold Star.

Vi må jo heller ikke glemme John sin fine BSA samling, B33, Lightning og M20 en pen flokk.

Kaffe og vafler, mye sol og glede, fine lyder, gode historier, øl, snaps, pottittgull og peanøtter, en liten glad hund ( Tibetansk teppetisser ved navn nubbe)og litt bivirkninger i form av trett kropp og varmekuler, noe som er helt vanlig egentlig.... er kort oppsummert.

Alltid hyggelig og romslig hos Nina og John, takk for det hele. Og spør om vi kommer igjen hvis vi blir spurt.... jaaaaaaaa.!

Gisle & Alice

På turen hjem stakk vi innom Bjørn Spitsberg, der fru Siri spanderte is på terrassen og jeg fikk hentet de to gamle sidetaskene til M20´n. Han har jo også garasjen full av gammel ingeniørkunst han og det ble tid til et lite dypdykk. Han var også nesten klar til visning av en Harley og den har skilter i dag den og som min M20. Morro!

Legger også ved et bilde av Alice's siste «Sit» på sin Bantam, Hun valgte å selge denne til Trodheim og Edvard Nordli som ser ut til å storkose seg med den. Hos oss hadde den sluttet å legge egg og det var tid for en ny vaglepinne.

Den er jo søt da!